Acil Diş Hekimi mi Lazım?

010 455 21 55
Erasmus MC
7/24 hizmet!
Bij een uitgevallen tand of kies (bijvoorbeeld na een valpartij) is het belangrijk om de volgende drie tips op te volgen:
1

Spoel de tand en de wortel ongeveer 10 seconden af onder de koude kraan. Is er geen stromend water in de buurt? Dan kunt u de tand ook zo goed mogelijk schoonlikken.

2

Plaats de tand voorzichtig terug op z'n plaats. Het is niet erg als de tand niet precies past.

3

Bijt op een watje of gaasje om de tand op z'n plaats te houden en kom direct naar Tandartsenpost010.

SPOEDGEVALLEN

Nood? Hieronder staan drie situaties waarin spoedeisende tandzorg noodzakelijk is. Heeft u last van één van deze symptomen? Blijf er dan niet mee zitten, maar neem direct contact op met Tandartsenpost010:
010 - 455 21 55.
Na trauma

Uitgevallen tanden of kiezen kunnen vaak gered worden, maar moeten dan wél zo snel mogelijk terug op hun plaats worden gezet. De tandartsen maken de tand vast met een spalk. Hierna wordt een röntgenfoto gemaakt om de genezing te volgen. Is de tand er niet uit, maar is er een stukje afgebroken? Neem de losse stukjes dan mee.

Kiespijn

Heeft u last van ernstige kiespijn en/of een pijnlijke zwelling? U kunt hiervoor bij ons terecht, onze tandartsen staan voor u klaar. Bel ons en kom vervolgens langs bij Tandartsenpost010.

Nabloeding

Na operatieve ingrepen, zoals het trekken van een kies of een tandvleesoperatie, kan mogelijk een nabloeding optreden. Mocht dit zich op eenieder moment voordoen, belt u snel met Tandartsenpost010.

Spoed Tandartsenpost Rotterdam Spoed Tandartsenpost Rotterdam

TANDARTSENPOST010

De beste tandzorg wanneer ú die nodig heeft

Het kan zomaar gebeuren: u struikelt 's avonds en verliest daarbij een tand. Misschien kunt u niet slapen van een hardnekkige kiespijn, of is de holte van een pas getrokken kies plotseling gaan ontsteken. Voor alle gevallen waarin u voor spoedeisende tandheelkundige hulp niet terecht kunt bij uw eigen tandarts, is er Tandartsenpost010. Onze tandartsen staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Bij Tandartsenpost010 kunt u uitsluitend terecht voor spoedeisende problemen. We raden u aan om vooraf te bellen, maar u kunt van 11:00 tot 23:00 uur bij ons binnenlopen zonder afspraak. Buiten deze tijden belt u eerst met ons spoednummer: 010 - 455 21 55. Onze deskundige en ervaren tandartsen behandelen uw spoedgeval met de grootst mogelijke zorg. Bovendien zorgen wij ervoor dat de informatie over uw situatie zo snel mogelijk wordt doorgegeven aan uw eigen tandarts.

Waarom TandartsenPost010

  • 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen
  • Deskundige hulp op een vaste locatie
  • Van 11:00 tot 23:00 uur binnenlopen zonder afspraak
  • Achterwacht van een Academische Ziekenhuis EMC
  • Situatie wordt doorgegeven aan uw eigen tandarts
Guus Siertsema
Guus Siertsema
"Iedereen kan op een ongelukkig moment dringend hulp aan tanden of kiezen nodig hebben. Ik vind het belangrijk dat mijn patiënten hierop kunnen rekenen, ook als dat bijvoorbeeld 's nachts is."
Nico de Jong
Nico de Jong
"Het fijne aan Tandartsenpost010 is dat mensen op één vaste locatie terecht kunnen voor spoedeisende mondzorg en tandheelkunde. Deze is voor iedereen in Rotterdam goed en snel bereikbaar."
Irma van der Geer
Irma van der Geer
"Je gebit houdt zich niet aan kantooruren, dus waarom zou tandheelkundige hulp dat wél doen? Bij Tandartsenpost010 zijn wij er wanneer mensen ons nodig hebben. Deskundig en snel."

KOSTEN

De kosten van een spoedbehandeling bij Tandartsenpost010 zijn uiteraard afhankelijk van de benodigde hulp, maar zullen vrijwel nooit meer dan € 250,- bedragen. De rekening dient u direct na afloop van de behandeling per pin of met creditcard te voldoen. Heeft u een aanvullende tandartsenverzekering? Dan kunt u de nota, nadat u deze bij ons heeft voldaan, indienen bij uw verzekering.

CONTACT

Heeft u spoedeisende mondzorg of tandheelkundige hulp nodig? Bel dan nu:
010 455 21 55
24 uur per dag / 7 dagen per week
Wij zijn gevestigd in het Erasmus MC
ADRESGEGEVENS
Dr. Molewaterplein 30
3015 GD Rotterdam
info@tandartsenpost010.nl
ROUTE

Yorumlar

"Na het uitgaan ben ik met de fiets gevallen: twee tanden eruit! Gelukkig bracht een vriendin mij snel naar Tandartsenpost010 waar ik meteen werd geholpen. De tanden zitten nu weer perfect!"
Angela de Jong
"Ik werd 's nachts plotseling wakker met bloed in mijn mond. Die ochtend was mijn verstandskies getrokken en de wond was gaan bloeden. Snel Tandartsenpost010 gebeld en ik kon meteen terecht. De tandarts daar heeft mij echt geweldig geholpen."
Fatima Kaldürs
"Mijn kiespijn werd zo erg dat de paracetamol geen nut meer had. Uiteindelijk 's avonds toch maar besloten om Tandartsenpost010 te bellen. Ben blij dat ik het heb gedaan, na de hulp heb ik heerlijk geslapen!"
Hans Breeman